Nieuwe website

Alle informatie rondom de juiste vaccinatiekeuze en ontstoren van vaccinaties is verhuisd!

 

 

 

 
 

Ontstoren van schade door vaccinaties Covid

Vaccinatie met een Covid-vaccin kan allerhande bijwerkingen en complicaties hebben op korte termijn.  Inmiddels heb ik een aantal cliënten kunnen helpen om de schade door een  Covid-vaccinatie te beperken of op te lossen.  

Ontstoren van vaccinaties bij volwassenen en kinderen

Vaccinatie van kinderen en volwassenen kan bijwerkingen en complicaties op korte èn lange termijn geven die door je arts niet (h)erkend worden. Jij, vermoedt dat de klachten zijn ontstaan door vaccinaties maar met dit vermoeden kun je geen enkele kant op. Je vermoeden kan of wil je behandelend arts niet bevestigen. 

Ik kan je helpen om bijwerkingen en complicaties van vaccinaties die van invloed geweest op jouw gezondheid of die van je kind op een natuurlijke manier aan te pakken en inzichtelijk te maken welke vaccinaties complicaties en bijwerkingen hebben veroorzaakt. Wanneer het vermoeden bestaat dat vaccinaties de aanleiding zijn van je klachten, dan kan ik na overleg met jou besluiten om gebruik te maken van een beproefde methode : ontstoren van vaccinaties

Vanaf de jaren negentig heb ik een groot aantal kinderen en volwassenen kunnen helpen met problematiek door vaccinatie. Het is elke keer weer erg verrassend of en hoe de gezondheid van een kind of volwassenen in beweging wordt gezet wanneer de vaccinatieproblematiek uit de weg is geruimd.

Door het ontstoren van vaccinaties kan jouw gezondheid weer in beweging komen.  Bij een groot aantal volwassenen en kinderen  zie je, tijdens en na ontstoren, dat de gezondheid sterkt verbetert en dat je als mens sprongen maakt in je ontwikkeling die je nooit had kunnen verwachten!

Wat is ontstoren van vaccinaties?

Van nagenoeg elke vaccinatie die je kind in het verleden heeft toegediend gekregen zijn homeopathische remedies vervaardigd. Deze homeopathische remedies (ontstoringsreeks) neemt je kind(je) in aan de hand van een speciaal voor hem of haar op maat gemaakt stappenplan. Kinderen kunnen dit stappenplan doorlopen in minimaal 4 weken tot soms wel maanden. Elk kind reageert namelijk anders op de ontstoringsreeks. Door elke reactie op de remedie zorgvuldig te evalueren, zal je kind met zo min mogelijk last de reeks(en) doorlopen. Pas na het doorlopen van de reeks kunnen we uiteindelijk evalueren of en hoe vaccinatie(s) bijwerkingen en complicaties hadden veroorzaakt en of deze bijwerkingen en complicaties (gedeeltelijk) zijn opgelost door ontstoren. 

Wanneer zet Meneer Jan, klassiek homeopaat, ontstoren in?

Ik verstuur géén ontstoringsreeksen naar ouders die op eigen houtje willen gaan ontstoren. Ontstoren kan allerhande reacties geven die ik a la minute wil evalueren met de ouder(s). Dat kan alleen op een verantwoorde manier wanneer ik je kind(je) en jij, als ouder, heb ontmoet.

Elk kind(je) dient dan ook altijd samen met de ouder(s) naar mijn praktijk te komen. Na een zorgvuldig en intensief consult adviseer ik je wat ik de beste aanpak voor je kind(je) vind en kan eventueel je verwachtingspatroon op het ontstoren van je kind worden bijgesteld.

Ontstoren van vaccinaties kan een onderdeel zijn van een mogelijk behandelplan ten behoeve van je kind(je). Meneer Jan, klassiek homeopaat beoordeelt of het nodig is om je kind(je) te ontstoren en of je kind(je) er aan toe is om eventuele schade door vaccinaties te ontstoren. Zeer vaak kan een andere homeopathische remedie de gezondheid van je kind al in beweging zetten zonder dat het nodig is om vaccinatie te ontstoren.

Circa 85% tot 95% van alle kinderen die geboren worden in Nederland, worden gevaccineerd.  Een zeer groot gedeelte van deze kinderen doorlopen de vaccinatiecyclus zonder problemen.  Belangrijk is ook te realiseren als ouder, dat een groot aantal klachten die aan vaccinatie worden toegeschreven ook bij kinderen voorkomen die niet zijn gevaccineerd.  Een groot gedeelte gedeelte van mijn werk bestaat dan ook uit zorgen en angsten rondom vaccinatie weg te nemen en te zoeken naar wat hun kind werkelijk nodig heeft. 

Close Window