Ontstoren van vaccinaties

Vaccinatie van kinderen en volwassenen kan bijwerkingen en complicaties op korte èn lange termijn geven die door je arts niet (h)erkend worden. Jij, als ouder, vermoedt dat de klachten zijn ontstaan door vaccinaties maar met dit vermoeden kun je geen enkele kant op. Je vermoeden kan of wil je behandelend arts niet bevestigen en je wordt vaak afgedaan als een overbezorgde ouder e.d. Je ziet ook dat je kind(je) op geen enkele manier opknapt of onvoldoende reageert op de aangeboden therapie van je behandelend arts. 

Ik kan je helpen om bijwerkingen en complicaties van vaccinaties die van invloed geweest op de gezondheid van je kind op een natuurlijke manier aan te pakken en inzichtelijk te maken welke vaccinaties complicaties en bijwerkingen hebben veroorzaakt. Wanneer het vermoeden bestaat dat vaccinaties de aanleiding zijn van de klachten van je kind(je), dan kan ik na overleg met jou, als ouder, besluiten om gebruik te maken van een beproefde methode : ontstoren van vaccinaties

In Nederland is ontstoren met name bekend geworden en verder ontwikkeld door Tinus Smits de grondlegger van o.a. Cease therapie. Vanaf de jaren negentig heb ik een groot aantal kinderen kunnen helpen met problematiek door vaccinatie. Het is elke keer weer erg verrassend of en hoe de gezondheid van een kind in beweging wordt gezet wanneer de vaccinatieproblematiek uit de weg is geruimd.

Door het ontstoren van vaccinaties kan de gezondheid van je kind weer in beweging komen.  Bij een groot aantal kinderen zie je, tijdens en na ontstoren, dat de gezondheid sterkt verbetert en dat het kind(je) sprongen maakt in mentale en emotionele ontwikkeling.

Ja, vertel mij meer het ontstoren van mijn kind

Neem contact met mij op en ik leg je in 10 minuten mijn aanpak uit!

Wat is ontstoren van vaccinaties?

Van nagenoeg elke vaccinatie die je kind in het verleden heeft toegediend gekregen zijn homeopathische remedies vervaardigd. Deze homeopathische remedies (ontstoringsreeks) neemt je kind(je) in aan de hand van een speciaal voor hem of haar op maat gemaakt stappenplan. Kinderen kunnen dit stappenplan doorlopen in minimaal 4 weken tot soms wel maanden. Elk kind reageert namelijk anders op de ontstoringsreeks. Door elke reactie op de remedie zorgvuldig te evalueren, zal je kind met zo min mogelijk last de reeks(en) doorlopen. Pas na het doorlopen van de reeks kunnen we uiteindelijk evalueren of en hoe vaccinatie(s) bijwerkingen en complicaties hadden veroorzaakt en of deze bijwerkingen en complicaties (gedeeltelijk) zijn opgelost door ontstoren. 

Wanneer zet Meneer Jan, klassiek homeopaat, ontstoren van vaccinaties in?

Ik verstuur géén ontstoringsreeksen naar ouders die op eigen houtje willen gaan ontstoren. Ontstoren kan allerhande reacties geven die ik a la minute wil evalueren met de ouder(s). Dat kan alleen op een verantwoorde manier wanneer ik je kind(je) en jij, als ouder, heb ontmoet.

Elk kind(je) dient dan ook altijd samen met de ouder(s) naar mijn praktijk te komen. Na een zorgvuldig en intensief consult adviseer ik je wat ik de beste aanpak voor je kind(je) vind en kan eventueel je verwachtingspatroon op het ontstoren van je kind worden bijgesteld. Ontstoren van vaccinaties kan een onderdeel zijn van een mogelijk behandelplan ten behoeve van je kind(je). Meneer Jan, klassiek homeopaat beoordeelt of het nodig is om je kind(je) te ontstoren en of je kind(je) er aan toe is om eventuele schade door vaccinaties te ontstoren. Zeer vaak kan een andere homeopathische remedie de gezondheid van je kind al in beweging zetten zonder dat het nodig is om vaccinatie te ontstoren.

Close Window